Next refresh in seconds

četvrtak, 29. prosinca 2016.

KARLEUŠA OTKRILA TAJNU: Mrka i Ana cele noći imaju seks!

Svi su primetili da je Ana Bekuta u poslednjoj emisiji „Zvezda Granda“ bila dekoncentrisana i da je jedva progovarala, a jedino je Jelena Karleuša znala razlog njenog takvog stanja. Ona je objasnila da se Ana oseća umorno jer je cele noći imala seks s Mrkom.

Dok je ocenjivala jednog takmičara, Bekuta je pokušala da mu objasni gde je napravio greške i šta fali njegovom glasu, ali nije uspela da završi rečenicu.

- Dobro si pevao, ali tačno ti ne nedostaje, u stvari nedostaje to nešto - počela je Ana da objašnjava, ali ju je Saša Popović prekinuo.

- Pa čekaj, Ana, je l‘ nedostaje ili ne nedostaje? Nešto si dekoncentrisana večeras - prokomentarisao je direktor „Granda“, na šta mu je ona odgovorila da je umorna.

On se tada zabrinuo za njen ljubavni status.

- Jeste li ti i Mrka i dalje u vezi - upitao je Saša.

- Neraskidivoj - odgovorila mu je Ana.

- Ne znam, moram da pitam, nešto si mi čudna - rekao je Popović.

Tada se ubacila Jelena i otkrila zbog čega se Bekuta oseća iscrpljeno.

- Pre će biti da je Mrka celu noć mrči i da je zato umorna - dobacila je JK, nakon čega je nastao gromoglasni smeh u studiju.

Da oni ne odu dalje u detalje, potrudila se Snežana Ðurišić, koja je prekinula ovu temu.

- Smirite se malo, ljudi moji!


Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, ali je ona bila nedostupna za komentar. Njen dečko Milutin Mrkonjić nam se javio na telefon, ali čim smo se predstavili, on je prekinuo vezu.

0 komentari